Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Wil je graag de premie voor je opstalverzekering online berekenen? Of vind je het prettig om persoonlijk advies te krijgen en samen met een adviseur je opstalverzekering te berekenen bij onze vestiging in Udenhout? Wij zijn jouw ideale financiële adviseur. Een persoonlijk en onafhankelijk advies staat bij ons centraal. Wij nemen graag de tijd voor al je vragen, wat een grote verzekeringsmaatschappij je misschien niet altijd kan bieden. Wij begrijpen dat iedereen anders is en luisteren daarom naar je wensen. Zo vinden we altijd een verzekering die aansluit op jouw persoonlijke situatie.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Opstalverzekering berekenen Udenhout

Snel en gemakkelijk je opstalverzekering berekenen

Ga je verhuizen of samenwonen? Of ben je gewoon nieuwsgierig of jouw huidige opstalverzekering goedkoper kan en twijfel je om over te stappen? Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw ideale verzekeringspakket samen te stellen. Met een opstalverzekering verzeker je jouw woning voor het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw op te bouwen. Natuurlijk hopen we dat dit niet nodig is, maar grote risico’s als deze wil je natuurlijk voorkomen. Naast je woning, worden ook je garage en schuur meeverzekerd. Verder wordt hulp van schaderegelaars vergoed. Denk bijvoorbeeld aan overnachtingen op een andere locatie en het opruimen van de schade. Heb je ook al nagedacht over een inboedelverzekering? Ook deze sluit je voordelig bij ons af.

Laat jij het berekenen van een opstalverzekering of lening over aan een adviseur?

Voordat je een opstalverzekering en eventueel andere verzekeringen bij ons aanvraagt kun je deze gemakkelijk zelf of samen met een specialist berekenen. Onze financiële adviseurs denken daarnaast graag met je mee of er andere verzekeringen geschikt zijn in jouw situatie. Wist je dat wij ook leningen verstrekken? Misschien heb je extra geld nodig voor je inboedel? Dat kan met onze persoonlijke lening of ons doorlopend krediet. Neem in alle gevallen gerust contact met ons op met onze vestiging in Udenhout. Bel naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl.

Opstalverzekering berekenen Udenhout