Stay Connected:

Heb je net een nieuwe woning en wil je een inboedelverzekering aanvragen? Dan doe je dat gemakkelijk bij K. en R. Assurantiën. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je snel de premie van je inboedelverzekering berekent. Kies je voor het aanvragen van een inboedelverzekering bij ons? Dan ben je zeker van de beste verzekering voor de beste prijs. Wij beschikken namelijk over een systeem die ons een melding geeft wanneer we een verzekering tegen een lagere premie kunnen aanbieden. Zo bent u zeker van de voordeligste verzekering.

Een inboedelverzekering aanvragen beperkt risico’s

Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis. Denk hierbij niet alleen aan schade aan je inboedel, maar ook aan verlies van je inboedel als gevolg van bijvoorbeeld diefstal. Het is al erg genoeg als je als gevolg van brand- of waterschade je spullen verliest. Als je dit ook nog eens zelf moet vergoeden is dat extra vervelend. Dan betaal je liever maandelijks een klein bedrag, zodat je bij een vervelende situatie geen extra zorgen hebt, toch? Het aanvragen van een inboedelverzekering is dus van groot belang om risico’s te voorkomen. Vergeet daarnaast niet te denken aan een opstalverzekering. Zo dek je niet alleen schade aan je inboedel, zoals meubels, maar dek je ook schade aan je woning, schuur of garage. Bekijk eens ons uitgebreide pakket aan verzekeringen. Wie weet ben je bij ons goedkoper uit met bijvoorbeeld je autoverzekering?

Al jouw financiële zaken onder één dak

Ben je benieuwd naar de premie voor je inboedelverzekering? Vul dan onderstaand formulier in. Na het doorlopen van enkele stappen zie je direct hoeveel geld je bespaart. Profiteer van ons aanbod en ga vandaag nog voor het aanvragen van een inboedelverzekering. Kom je liever met een verzekeringsadviseur in contact? Bel dan gerust naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl. En wist je dat je, naast het aanvragen van een inboedelverzekering en andere verzekeringen, je bij ons ook terecht kan voor een hypotheekadvies? Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij Assurantie en Adviesburo K. en R. uit Udenhout.