Stay Connected:
Hypotheek oversluiten Udenhout

Je hypotheek oversluiten kan een hoop voordeel opleveren. Denk aan een lager rentetarief waardoor je maandlasten lager worden. Of misschien wil je jouw hypotheek oversluiten vanwege een wijziging in jouw persoonlijke situatie? Hoe dan ook: het is verstandig om dit met een adviseur door te nemen.

Je hypotheek oversluiten bij een professional

Bij het oversluiten van je hypotheek hef je de bestaande hypotheek op en sluit je een nieuwe hypotheek af. Er zijn kosten verbonden aan het vervroegd aflossen van je huidige hypotheek en het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Maar toch kan een hypotheek oversluiten stukken goedkoper uitvallen. De lagere maandlasten wegen dan op tegen de kosten. Wij helpen je graag met het berekenen van je hypotheek en het berekenen van de oversluitkosten. Er komt namelijk veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek en met ons uitgebreide hypotheekadvies helpen wij je graag een stap vooruit. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende hypotheekvormen waarvoor je in aanmerking komt.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen

In een vrijblijvend gesprek bekijken we samen of het zin heeft om jouw hypotheek over te sluiten, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Ben je benieuwd naar wat jij kunt besparen met het oversluiten van je hypotheek? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wist je dat Assurantie en Adviesburo K. en R. uit Udenhout naast hypotheekadviseur ook erkend verzekeringsadviseur zijn? Daarnaast adviseren wij je graag op het gebied van leningen, zoals een doorlopend krediet. Heb je vragen of wil je een adviesgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.

[bunch_contact_us _id="729400" form_title="Neem contact op!" contact_form="W2NvbnRhY3QtZm9ybS03IGlkPSIzNjI2IiB0aXRsZT0iSHlwb3RoZWVrIG92ZXJzbHVpdGVuIl0=" our_sponsor="eyIxIjp7Im1haW5fdGl0bGUiOiIiLCJpbWFnZSI6IiIsInN1Yl90aXRsZSI6IiIsInBob25lIjoiIiwiZW1haWwiOiIifX0="]
[bunch_call_to_action_2 _id="885289" title="SGVlZnQgdSBlZW4gdnJhYWcgb2Ygd2lsdCB1IGVlbiBhZnNwcmFhayBtYWtlbj8gTmVlbSBnZWxpamsgY29udGFjdCBtZXQgb25zIG9wIQ==" btn_title="Contact" btn_link="www.kenr-assurantie.nl/contact"]