Stay Connected:

Een lening aanvragen doe je niet elke dag, daarom is het belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren. Wij zijn uw ideale specialist op het gebied van kredietverstrekking. Wil je eenmalig een geldbedrag lenen of wil je geld opnemen wanneer jij het nodig hebt? Ontdek welke lening het beste bij je past.

Ontdek welke lening je het beste kunt aanvragen

Heb je een lening nodig? Dan zijn de twee meest gekozen leenvormen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Nu vraag je jezelf vast af: welke lening kan ik het beste aanvragen in mijn situatie? Je vindt de belangrijkste verschillen alvast in onderstaand overzicht. Welke lening je kiest is afhankelijk van het doel waarvoor je geld wilt lenen. Bij een persoonlijke lening staat alles vast, zowel hoeveel je gaat lenen als wat het je uiteindelijk gaat kosten. Een doorlopend krediet is daarentegen veel flexibeler. Je bepaalt een kredietlimiet en vervolgens mag je onbeperkt opnemen en aflossen tegen een variabele rente. Je weet vooraf dus niet wat het je gaat kosten. Het is belangrijk om na te gaan of dit goed bij je past. Je komt misschien in de verleiding om meer geld te lenen dan nodig is en dat is natuurlijk zonde. Twijfel je over welke lening je moet aanvragen? Wij geven je graag een deskundig advies.

Persoonlijke Lening

Vanaf 3,9% rente

Vast bedrag & aflosbedrag
Vaste looptijd & rente
Niet tussentijds geld opnemen
Boetevrij aflossen
Betaal rente over het complete leenbedrag

Doorlopend Krediet

Vanaf 4,6% rente

Flexibel lenen
Rente is variabel
Wel tussentijds geld opnemen
Boetevrij aflossen
Betaal alleen rente over het opgenomen bedrag

Laat je informeren door onze financiële adviseurs uit Udenhout

Wil je een berekening maken, zodat je weet welke lening je kunt aanvragen en hoeveel geld je dan kunt lenen? Of wil je misschien weten of je geld bespaart bij het oversluiten van je hypotheek? Of wil je een verzekering afsluiten? Met onze jarenlange ervaring voorzien wij je van een uitgebreid, onafhankelijk en deskundig advies. Plan gerust een afspraak in met een van onze financiële adviseurs door te bellen naar onze vestiging in Udenhout op het nummer 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.