Stay Connected:

Wil je een huis kopen en je maximale hypotheek berekenen? Of ga je over een tijdje een woning zoeken en vind je het prettig om alvast je hypotheek te berekenen, zodat je een duidelijk beeld hebt van je mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Je hypotheek laten berekenen door een professional

Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van financiële dienstverlening en hebben daarom alle kennis om je te helpen met het berekenen van je hypotheek. Daarnaast geven wij je graag een hypotheekadvies. Heb je al een hypotheek lopen en wil je weten of je hier nog geld op kunt besparen? Dan berekenen wij of het voordeliger is om bijvoorbeeld je hypotheek over te sluiten. Naast alles over hypotheken zijn wij ook gerenommeerd verzekeringsadviseur. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over een opstalverzekering? Bij een opstalverzekering wordt schade aan onder andere je huis, schuur, garage of bedrijfspand gedekt. Het is van groot belang om hiervoor een verzekering af te sluiten om risico’s te beperken.

Schakel onze hulp in voor het berekenen van je hypotheek

Laat je gegevens achter om je maximale hypotheek te berekenen aan de hand van jouw situatie. Zo maak je duidelijk voor jezelf wat je kunt lenen en welke woning haalbaar is. Zodra je een match hebt adviseren wij je om een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs. We gaan dan vrijblijvend met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op met onze vestiging in Udenhout en bel naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl.

[bunch_contact_us _id="9792" form_title="Laat uw gegevens achter!" contact_form="W2NvbnRhY3QtZm9ybS03IGlkPSIzNjIzIiB0aXRsZT0iSHlwb3RoZWVrIGJlcmVrZW5lbiJd"]