Stay Connected:

Aansprakelijkheidsverzekering berekenen

Een aansprakelijkheidsverzekering aanvragen is een verstandige keuze. Bij het veroorzaken van schade, ben je volgens de wet natuurlijk aansprakelijk voor die schade. Dit houdt in dat je deze schade moet herstellen en dus vergoeden. Heb je geen aansprakelijkheidsverzekering? Dan moet je de schade uit eigen zak betalen. Het aanvragen van een aansprakelijkheidsverzekering is daarom van groot belang. Wij ondersteunen je hierbij graag!

 

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering

Een kleine schade is meestal geen probleem om te vergoeden. Maar als je bijvoorbeeld betrokken bent geweest bij een aanrijding, kan dit een flink bedrag zijn. Denk daarbij niet alleen aan schade aan voertuigen, maar ook aan letselschade bij andere weggebruikers. Naast de mentale impact van zo’n aanrijding kan het ook veel invloed hebben op jouw financiële situatie. Vraag advies bij onze verzekeringsadviseur of start direct met het aanvragen van een aansprakelijkheidsverzekering en:

  • Voorkom financiële problemen
  • Ben meteen verzekerd voor schade veroorzaakt door je kinderen
  • Voorkom grote uitgaven en betaal slechts een klein bedrag per maand

 

Sluit al je verzekeringen voordelig af bij Assurantie en Adviesburo K. en R. uit Udenhout

Naast het aanvragen van een aansprakelijkheidsverzekering, is het verstandig om, indien nodig, een autoverzekering aan te vragen Dat kan bij ons tegen een voordelig tarief. Wist je dat wij altijd de beste verzekering voor de beste prijs aanbieden? Vul onderstaand formulier in om de premie voor je aansprakelijkheidsverzekering te berekenen. Na het doorlopen van enkele stappen zie je direct hoeveel je bespaart. Profiteer van ons aanbod en start vandaag nog met het aanvragen van je aansprakelijkheidsverzekering. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze vestiging in Udenhout door te bellen naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl.