Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Wil je een autoverzekering aanvragen en daarbij zeker zijn van een voordelige prijs? Sluit dan je autoverzekering af bij K. en R. Assurantiën. Met ruim 25 jaar ervaring als financieel adviseur bieden wij de beste verzekeringen aan. Daarnaast bieden wij hypotheken en kredieten aan. Houd je van persoonlijke service? Dan is het aanvragen van een autoverzekering bij ons een perfecte keuze. Maak gerust een afspraak en een van onze adviseurs denkt met je mee.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Autoverzekering aanvragen Udenhout

Een betrouwbare autoverzekering kun je aanvragen bij K. en R. Assurantiën uit Udenhout

Voorkom torenhoge schades en vraag een betrouwbare autoverzekering aan. De kosten van een schade bij een ongeval lopen vaak enorm op. Naast het aanvragen van een autoverzekering, is het daarom ook erg verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering aan te vragen. Vind je het prettig om al je verzekeringen onder één dak te hebben? Heb je bijvoorbeeld al een voordelige reis- en/of annuleringsverzekering? Wij nemen graag al je zorgen uit handen en regelen al je verzekeringen. Wanneer er iets veranderen handelen wij zeer snel en effectief. Wij voeren belangrijke wijzigingen meteen door. Mocht het nodig zijn, dan nemen we contact met je op. Breng je verzekeringen onder bij K. en R. Assurantiën en je hoeft zelf niets te doen.

De mogelijkheden van verantwoord lenen

Was je jezelf alvast aan het oriënteren op het aanvragen van een autoverzekering, maar heb je nog geen auto? Of wil je een andere auto kopen? Wij verstrekken ook leningen. Misschien komt het goed van pas als je net niet beschikt over voldoende geld voor jouw favoriete auto. Wij hechten belang aan verantwoord lenen en denken met je mee welke lening het meest geschikt is. Heb je interesse? Bereken alvast de mogelijkheden voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Of wil je eerst een autoverzekering aanvragen? Waar je ook interesse in hebt: wij staan voor je klaar. Assurantie en Adviesburo K. en R. is gevestigd in Udenhout. Bel naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl.

Autoverzekering aanvragen Udenhout