Stay Connected:

Bij ons kun je een onafhankelijk hypotheekadvies aanvragen. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij de bemiddelaar voor jou! In eerste instantie, toen K. en R. Assurantiën werd opgericht, richtten wij ons voornamelijk op hypotheken. Later zijn kredieten en verzekeringen ook toegevoegd aan onze activiteiten om onze klanten optimaal te voorzien van de beste financiële oplossingen.

Hypotheekadvies aanvragen voor een ideale hypotheek

Wanneer het om veel geld gaat, is het belangrijk dat je gewenste hypotheek bij jouw situatie past. Er zijn daarom verschillende hypotheekvormen, omstandigheden en condities die het afwegen waard zijn. Kies daarom voor het aanvragen van onafhankelijk hypotheekadvies. Bij ons staat de klant bovendien centraal. Je wordt bij het gehele proces betrokken. Zo denken wij met je mee over je nieuwe huis, een eventuele verbouwing of bij een wijziging in je persoonlijke situatie.

Wij maken van jouw droom werkelijkheid

Ongeacht of je voor het eerst gaat samenwonen, wilt verhuizen of simpelweg wilt kijken of je hypotheek goedkoper of beter kan: onze financiële adviseurs geven je een persoonlijk hypotheekadvies. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van verzekeringen. Na het aanvragen van hypotheekadvies ontvang je persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject naar een nieuw huis. Wij geven antwoord op al je vragen met betrekking tot de financiering van je woning en belangrijke verzekeringen zoals een inboedelverzekering en opstalverzekering. Samen gaan we kijken naar de beste oplossing voor een hypotheek op maat, zodat jouw droom werkelijkheid wordt.

Ben je klaar voor het financieren van je droomhuis?

Heb je jouw droomhuis gezien en wil je hypotheekadvies aanvragen? Bij ons maak je vrijblijvend een afspraak. Het eerste gesprek is gratis en je bent nergens aan verbonden. De adviseur bespreekt met jou de mogelijkheden die er zijn aan de hand van de wensen die je hebt. Je bereikt onze vestiging in Udenhout door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.

Waarom K. en R.?

Persoonlijk advies

Volledig onafhankelijk

Jarenlang ervaring

Alles in eigen huis

Betrouwbaar

No cure no pay

[bunch_call_to_action_2 _id="498533" title="SGVlZnQgdSBlZW4gdnJhYWcgb2Ygd2lsdCB1IGVlbiBhZnNwcmFhayBtYWtlbj8gTmVlbSBnZWxpamsgY29udGFjdCBtZXQgb25zIG9wIQ==" btn_title="Contact" btn_link="www.kenr-assurantie.nl/contact"]