Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Wil je een persoonlijke lening aanvragen? Je bent niet de enige. Een persoonlijke lening is een zeer populaire leenvorm. Bij deze leenvorm leen je eenmalig een bedrag dat je binnen een afgesproken periode terugbetaalt. Erg handig als je extra geld nodig hebt voor de aanschaf van bijvoorbeeld een auto of de verbouwing van je woning of tuin.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Persoonlijke lening aanvragen Udenhout

Waarom een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening is erg fijn als je van zekerheid houdt. Je weet namelijk precies waar je aan toe bent. Kies je voor het aanvragen van een persoonlijke lening, dan betaal je elke maand een vast bedrag dat bestaat uit een aflossing en rente. De rente en looptijd staan vast. Wanneer je kiest voor het aanvragen van een persoonlijke lening, kom je niet voor verassingen te staan. Wil je liever een flexibele lening? Dan is een doorlopend krediet een optie. Je hebt de vrijheid om geld op te nemen en af te lossen wanneer het jou uitkomt en de rente is variabel. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij maken graag een berekening om erachter te komen welke lening het beste bij jouw situatie past. Heb je al een lening en wil je weten of het voordeliger is om deze over te sluiten? Dan zijn wij je ook graag van dienst.

Een persoonlijke lening aanvragen is een serieuze zaak

Wil je een uitgebreid en persoonlijk advies op het gebied van kredietverstrekking? Geen probleem. Wij vinden dat geld lenen een serieuze zaak is. Daarom kies je ervoor om een afspraak te maken bij jou thuis of bij onze vestiging in Udenhout. Een afspraak bij jou thuis is op elke gewenst moment mogelijk, ook in de avonden of het weekend. We gaan kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Wist je dat wij ook verzekeringsadvies geven? Bekijk of je voordeliger uit bent met een autoverzekering bij ons. Wij garanderen namelijk dat je niet te veel betaalt. Heb je vragen over een van onze verzekeringen of misschien over het aanvragen van een persoonlijke lening? Bel dan gerust naar 013 509 39 02 of mail naar info@kenr-assurantie.nl.

Persoonlijke lening aanvragen Udenhout