Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Wil je een doorlopend krediet aanvragen? Het aanvragen van een doorlopend krediet is handig als je geld nodig hebt voor meerdere grote uitgaven. Wil je bijvoorbeeld je huis opknappen of een nieuwe auto aanschaffen? Het doorlopend krediet geeft je de financiële ruimte om flexibel geld op te nemen.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Doorlopend krediet aanvragen Udenhout

Een doorlopend krediet aanvragen: wat komt hierbij kijken?

Een doorlopend krediet kan een passende leenvorm zijn voor een uitgave waarvan je vooraf niet exact weet hoe groot die wordt. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing waarvan de kosten wellicht hoger uitvallen dan verwacht. Dan is een flexibele lening ideaal. Bij een doorlopend krediet is het namelijk mogelijk om het afgeloste bedrag opnieuw te lenen tot aan de vooraf afgesproken kredietlimiet. Bij het aanvragen van een doorlopend krediet wordt de kredietlimiet vastgesteld: dit is het maximale leenbedrag. Verder zijn de looptijd en de rente van een doorlopend krediet variabel. Heb je interesse? Bereken dan jouw maximale leenbedrag bij een doorlopend krediet. Heb je al een doorlopend krediet en ben je benieuwd of je goedkoper uit kan zijn? Bekijk dan of het voordeliger is om te kiezen voor het oversluiten van jouw doorlopend krediet.

Al 25 jaar uw professional voor financieel advies

Met ruim 25 jaar ervaring voorzien wij je altijd van het beste advies. Wij begrijpen dat iedereen een andere financiële situatie heeft en denken daarom wij graag met je mee. Zo kan in jouw situatie een persoonlijke lening misschien geschikter zijn. Naast het verstrekken van kredietadvies, geven wij ook verzekeringsadvies. Maar ook voor hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een persoonlijk advies of wil je vandaag nog een doorlopend krediet aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Udenhout door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.

Doorlopend krediet aanvragen Udenhout