Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Wil je één of meerdere verzekeringen afsluiten en ben je op zoek naar een geschikte verzekeringsadviseur? Bij ons ben je altijd goed verzekerd. Onze financiële adviseurs hebben jarenlange ervaring en geven betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies. Bovendien heb je bij ons de garantie dat je nooit te veel betaalt. Wij werken namelijk met een systeem waarvan we een melding krijgen wanneer een verzekering goedkoper kan. De beste verzekering tegen de voordeligste prijs. Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod alvast online.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Verzekeringsadviseur Udenhout

Persoonlijk advies van onze verzekeringsadviseur uit Udenhout

Bij het afsluiten van verzekeringen komen er veel vragen in je op: welke verzekeringen passen het beste bij jouw situatie? Welke schade krijg je precies vergoed en hoe zit het met het eigen risico? Onze verzekeringsadviseur weet als geen ander dat verzekeren maatwerk is en neemt daarom uitgebreid de tijd om met je mee te denken. Onze verzekeringsadviseur zoekt de beste dekking voor jouw persoonlijke situatie, tegen een zo laag mogelijke premie. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij begrijpen dat het lastig is om te besluiten welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt en welke dekkingsvorm je dan moet kiezen. Schakel daarom een verzekeringsadviseur in en breng je financiële situatie goed in beeld. Zo weet je zeker dat je op geen enkel gebied risico loopt én heb je de beste verzekering tegen de beste prijs.

Weet jij al welke verzekeringen je gaat afsluiten?

Heb je een nieuwe woning? Vergeet dan niet een opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast is het belangrijk om te denken aan een inboedelverzekering. Of wil je weten of je voordeliger uit kan zijn met je aansprakelijkheidsverzekering, wanneer je overstapt naar die van K. en R. Assurantiën uit Udenhout? Een verzekeringsadviseur geeft je een uitgebreid advies. Plan een adviesgesprek in of stel je vragen door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.

Verzekeringsadviseur Udenhout