Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Een lening of doorlopend krediet oversluiten is in veel gevallen verstandig. Je kan namelijk flink wat geld besparen vanwege lagere rentes. Wij begrijpen dat het moeilijk is om te besluiten naar welke kredietverstrekker je moet gaan om je krediet over te sluiten. Wij nemen jouw zorgen uit handen en geven je graag een onafhankelijk en persoonlijk advies, zodat je uiteindelijk met een gerust gevoel je lening of doorlopend krediet kunt oversluiten.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Lening oversluiten Udenhout

Bespaar geld met een lening of doorlopend krediet oversluiten

Wist je dat je honderden euro’s per jaar kunt besparen wanneer je kiest voor het oversluiten van je lening of doorlopend krediet? Een van de belangrijkste redenen hiervoor is een lagere rente. Daarnaast kunnen betere voorwaarden ook een belangrijke reden zijn om te kiezen voor het oversluiten van je lening of doorlopend krediet. Heb je een doorlopend krediet en wil je deze oversluiten naar een persoonlijke lening of andersom? Dat is ook een optie. Het kan natuurlijk dat een andere vorm van krediet beter bij je huidige situatie past. Ongeacht welke situatie voor jou van toepassing is: wij bekijken graag jouw mogelijkheden, zodat je kunt profiteren van een lage rente.

Meer dan alleen een kredietverstrekker

Naast een kredietverstrekker zijn wij ook hypotheekverstrekker en specialist op het gebied van verzekeringen. Wil je weten of het voordeliger is om je hypotheek over te sluiten? Of wil je berekenen of jouw verzekeringen goedkoper kunnen én tegenover betere voorwaarden kunnen? Voor al jouw financiële zaken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Udenhout. Ontdek je mogelijkheden en plan een adviesgesprek in of stel je vragen door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.