Stay Connected:
  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Welke lening je bij ons kunt afsluiten berekenen wij graag voor je. Of je kunt lenen hangt namelijk af van je persoonlijke en financiële situatie. Je moet aan bepaalde criteria voldoen. Wil je graag weten hoeveel geld je maximaal kunt lenen? Met onze jarenlange ervaring berekenen wij of je voor een lening of doorlopend krediet in aanmerking komt en welk krediet het meest geschikt is in jouw situatie.

  • Persoonlijk advies
  • No cure no pay
  • Alles in eigen huis

Lening berekenen Udenhout

Betrouwbaar een lening of doorlopend krediet berekenen of oversluiten

Nu vraag je jezelf af: aan welke criteria moet je eigenlijk voldoen om geld te lenen? Zo zijn onder andere de bron en de hoogte van je inkomen van belang om het maximale leenbedrag van je persoonlijke lening of doorlopend krediet te berekenen. Uiteraard zijn de criteria per lening verschillend. Wil je berekenen of je in aanmerking komt voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Of wil je een bestaand krediet oversluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. K. en R. Assurantiën is een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van financiën en ondersteunt je hierbij graag.

Je ideale lening berekenen wij voor je

Soms heb je een financieel steuntje in de rug nodig. Het aanvragen van een krediet kan dan een goede uitkomst bieden. Wel is het belangrijk dat je rekening houdt met je overige lasten. Daarom berekenen wij of een lening of doorlopend krediet geschikt is voor jou. Zo leen je bij K. en R Assurantiën uit Udenhout met een vertrouwd en gerust gevoel. Wij vinden het belangrijk dat je geen zorgen hebt bij het aflossen van je krediet. Wil je een vrijblijvend advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 013 509 39 02 of een e-mail te sturen naar info@kenr-assurantie.nl.

Lening berekenen Udenhout